Ще си имам блог!

Зелчица

Ако не знаете кой е на тази снимка, най-вероятно сте объркали url-то Photo: http://vassilnikolov.com/

Решението ми за 2018 е да си поддържам по-активно връзка с всички прекрасни хора, с които вече се виждам три пъти в годината. И, разбира се, да спортувам повече, ама за това по-късно. Защото Амстердам вече не е временна дестинация. Или поне ще бъде перманентна за следващите две, три години.

Това няма да бъде beauty блог, или блог за пътешествия, за здравословно хранене, за ръчно изработени украшения или поне за личностно развитие и бла-бла. Това е супер лежерен блог за ежедневието ми, насочен към хората, които искрено се интересуват какво точно се случва с мен. Реалистично планирам да имам около 20 читатели, ама разчитам на як engagement, ей! 🙂 Лавини от коментари и по 15 вайръл споделяния на всеки пост, нали, все пак. Тоест, това е блог за мама и тате. От време на време за Вико (не се прави, въпреки че съм страхотна, не всичко, което правя, ти е интересно 😛 ). За лелите. За Иво и Бубето. За бабите и дядовците (разбира се, след като мама или Вико им разпечатат страниците). За няколко човека от 73-то. За Диди. За девойките от ФЖМК и Мтел. И за няколко заблудени хорица, който ще попаднат по случайност тук.

Освен това е и за мен. Първо, няма да се чувствам виновна като разкажа една история на Съни и после като Габи ме попита как съм да копи-пейстна същия текст в месинджъра. Второ, случват се толкова много неща напоследък, а имам чувството, че заради цялата лудница забравям през какво съм минала. Сериозно, нямам никаква идея какво въобще съм си мислила преди да замина за Амстердам и как точно го взех това генерално решение. И не на последно място, искам да знам, че дори на 2160 км от София, вие все пак сте част от живота ми. Добре де, и тайно разчитам, че по някакво чудо на чудесата блогът ми ще стане супер известен, разни хора ще ме канят безплатно да ям в техните Мишлен ресторанти и да пиша ревюта, ще ми плащат да се снимам пред infinity басейни в ж.к. Дубай 3 и да пия чайове за отслабване. Въобще ще стана така един тежък инфлуенсър и ще ми дадат да рекламирам парфюми Рефан и крем Бочко. Този изключително оригинален последен параграф не съм сигурна как ще го обясните на бабите, ама Вико, това си е твой проблем. 🙂

Абе, ако не за друго, Деян скоро ще се мести при мен, та неговите бисери поне си струват да бъдат публикувани.

3 thoughts on “Ще си имам блог!

  1. С твое разрешение ще те последвам, въпреки че не съм част от списъка с 20 читателя :)…все пак случайно попаднах тук и веднага се разпознах сред онези заблудените :D. Успех.

    Like

  2. Знам, че под “бисери” си мислеше “шеги и сарказъм” 🙂 Обещавам да продължа да съм твоят основен източник на бис… ова, милех – вдъхновение 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s